Gezonde stress in Grobbendonk

Het was gezond druk op de parking van Antwerp Truck & Trailer Services vanavond waar we met dank aan vriend “kleine Jan” gebruik maakten van zijn oversized parking om onze Pyreneeëntoeristen te ontvangen voor het afleveren van hun fietsen en bagage.

Alle te verwachten elementen waren aanwezig. De meesten waren een beetje zenuwachtig, verkondigden dat ze te weinig hadden gereden, doch het gemiddeld gewicht van de fietsen en de renners ligt beduidend lager dan vorig jaar tijdens de Alpentour. Dat voorspelt! Over het gemiddeld gewicht van de begeleiders daarentegen spreek ik me niet uit… 😉

Alles verliep gesmeerd. Fietsen en bagage netjes ingeladen. Iedereen klaar voor de heenreis van’t weekend. Ook de weergoden voorspellen (voorlopig) mooi weer in Perpignan voor de komende week. Alle lichten op groen dus.

Dit bericht werd geplaatst in Pyreneeentour 2011. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s