De RITSERS-on-tour 2018: Bilbao-Lissabon

De sportieve plannen van De RITSERS in 2018 krijgen vorm. Deze keer een tocht door 2 landen. Van zaterdag 2 juni tot en met zaterdag 9 juni rijden we vanuit Bilbao door een minder berezen, doch wondermooi stuk Spanje: Asturië, bekend van de Vuelta. Om vervolgens in het pelgrimsoord Santiago de Compostella onze zonden af te werpen en af te zakken via Porto tot in Lissabon. We nemen 8 dagen om de 1260km af te leggen en zullen in Lissabon een kleine 18000 hoogtemeters in de beentjes hebben.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s