Lidmaatschap en Lidgelden

Vzw De Ritsers Herentals kent werkende leden en begunstigers. Werkende leden zijn natuurlijke personen die zich hebben aangemeld als lid, door het bestuur zijn toegelaten en zijn ingeschreven in het ledenregister.

Werkende leden kunnen aangesloten zijn bij Wielerbond Vlaanderen, Vlaamse Wielerbond of niet-aangesloten bij een erkende sportfederatie.

Begunstigers zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, die door het bestuur zijn toegelaten en die de vereniging steunen in financiële en/of materiële zin.

De werkende leden betalen de contributie die jaarlijks door de ledenvergadering wordt vastgesteld. Dit houdt voor 2012 in: 

  • jeugdwerking: jeugd jonger dan 18 jaar – 25,00 euro/jaar
  • volwassenenwerking: leden vanaf 18 tot 60 jaar – 30,00 euro/jaar
  • seniorenwerking: senioren ouder dan 60 jaar – 25,00 euro/jaar

Werkende leden kunnen kosteloos deelnemen aan een aantal door de vereniging georganiseerde evenementen. Kosteloze activiteiten worden aan de leden gecommuniceerd.

Deelname aan en organisatie van een aantal specifieke activiteiten in clubverband vereisen aansluiting bij Wielerbond Vlaanderen waarbij vzw De Ritsers Herentals als club is aangesloten. Deze activiteiten worden evenzeer aan de leden gecommuniceerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s