Malaga Scandalo

‘We zitten in de Sportsbar’, whatsapp’t onze reisleider Hans op de luchthaven van Zaventem. De toon is gezet. 21 Ritsers trekken voor een kleine 10-daagse naar het  Zuiden van Spanje voor een rondrit Malaga-Sevilla-Cordoba-Granada. Het belooft warm te worden.IMG_3589

Op de Ryanairvlucht worden enkele Ritsers, waaronder Marc en Frederic getrakteerd op twee olijke Gentenaars die samen een fles William Lawson leegtutteren. No rules, great Scotch, maar onze stropkes maken het wel bijzonder bont. Ladderzat gaat er een tegen de grond zodat in Malaga de luchthavenpolitie erbij moet komen. Frederic is not amused.

Terwijl de meerderheid de taxi neemt, wachten een handvol Ritsers samen met Hans op de goedkope huurwagen van Goldcar. Goedkoop heeft zijn prijs. Er staan nog 25 wachtenden voor u. Een uurtje later bollen we dan toch naar ons hotel ‘Malaga Nostrum’. Het is bijna middernacht maar de kok heeft er nog zin in: vis of vleesballetjes smaken.

IMG_3594

Ons hotel ligt net naast een speelhol met de welluidende naam ‘Scandalo’. We weerstaan echter aan deze bijzonder aantrekkelijke lokroep en drinken nog een roemer wijn of een serveza op het terras. Het is 2 uur ’s nachts en 20 graden. De nattigheid van België ligt al ver achter ons.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s