De Ritsers Tournée Nationale

Door Corona viel onze California-Ritsers-fietsweek in het water. Maar we kunnen het niet laten en bedachten snel een alternatief binnen “het nieuwe (fiets-)normaal”. Donderdag 2 juli vertrekken 12 Ritsers voor onze eigen “Tournée Nationale”. In 6 dagen flirten we met 1000km Belgische grenzen en rijden over unieke routes in (grens)streken waar je zelden fietst. We overnachten in Oostende, Mons, Bouillon, Vielsalm en Maastricht en doen onderweg leuke stopplaatsen aan zoals Sas van Gent, Ieper, de Kemmelberg, Monchau, enz.  Het weer ziet er alvast goed uit. Dat wordt toch weer genieten!! 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De Ritsers Tournée Nationale

  1. FRANS zegt:

    Aan alle Ritsers
    Geniet van jullie weekje . Ik vraag mij wel af wie er op kop rijd 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s