De Ritsers weer “on tour” in 2022!

Na enkele magere “Corona-jaren” gaan de Ritsers dit jaar opnieuw een unieke fietstocht maken. Vanuit San Miguel de Salinas rijden we richting Murcia om dan over de Zuid-Spaanse bergjes door zowat alle mooiste wijstreken te peddelen: Jumilla, Almansa, Requena, Montsant, Priorat,.. Als toetje eindigen we met enkele stevigere ritjes via het unieke Montserat klooster om vervolgens via Tibidabo al fietsend te genieten van het mooiste zicht op een bruisend Barcelona.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s