Bakken in Campoamor

Alle Ritsers met veel goesting rond halfelf op Zaventem voor een zevendaagse helletocht van Las Colinas naar Barcelona met meerdere ritten van boven de 160km. Typische klaagzang vooraf: beetje buikgrip, jetlag, tegen de hoek van een tafel gelopen, je kent dat. Eerste incidentje: de Sus vergeet zijn instapkaart en moet aanschuiven aan de filerijke stand van Ryanair. Geen man overboord. Hij mag uiteindelijk toch mee. Vervolgens een onfortuinlijke wedervaren bij William – who else – die eerst wat pronkt met z’n hemdopgespelde kleine camera maar toch even pruilt als hij na de checkin’ merkt dat het kleinnood verdwenen is en uiteindelijk onvindbaar. Een pak minder beeldmateriaal dus. Jammer. Hans en Luc pikken ons op, samen met een taxibusje, bij de aankomst in Alicante. De temperaturen zijn hier bakklaar met ruim 30 graden. Veel drinken wordt de boodschap zegt Hans. En dat doen we ook meteen op het terras van het golfhotel Campoamor. Iedereen dos cervezas. Mark en Leo komen aangereden met de grupetto met alle fietsen en bagage. Ze hebben er twee dagen over gedaan van Herentals tot hier. Merci lieverds, erg bedankt! Fietsen uitladen en monteren en naar de kamer. De eerste avond mogen ze nog bij ons slapen. Wie weet willen we dat na zeven dagen zweten en afzien straks niet langer.

Leo, Luc en Hans gaan voor het openingsdiner nog even de Mercadona leegkopen. Morgen is het zondag en we moeten ons goed bevoorraden. Bij het diner op het terras van Campoamor sluit ook Marleen aan. En er is een mode-icoon onder ons: ze heeft haar vinger- en teennagels helemaal assortis geverfd met haar roze fiets. Focus! We kijken al uit naar de eerste rit, een toeristenritje zegt Hans. Jajaja.

En Ritser nr. 18, Frank ocharme… die zit al een uur in het vliegtuig te wachten op vertrek. Met mondmasker, veiligheid boven alles… 😉 Zijn eerste Ryanair ervaring is alvast goed begonnen. Hij begint al met een kort nachtje.   

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s