De Ritsers go California in 2023!

De eerste plannen werden al gesmeed in 2014, concreet werd het pas in 2019 en we boekten onze vluchten in 2020. Maar toen was er Corona… Na 3 jaar uitstel op een rij gaat het nu eindelijk gebeuren. 18 Ritsers gaan in 2023 voor de eerste maal fietsen in de USA! We vertrekken over de beroemde Golden gate Bridge, fietsen door het unieke decor van de Sanoma wijnstreek, laten ons afzetten in het fietsparadijs rond Lake Tahoe om vervolgens af te zakken naar een van de mooiste natuurgebieden ter wereld: Yosemite National Park waar we via de bekende Tioga Road op 3000m hoogte door sneeuwmuren bear country doorkruisen, tenminste als de sneeuw wil smelten tegen eind mei… en eindigen tussen de Sequoia bomen. Het wordt een prachtige tocht. San Francisco, here we come!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De Ritsers go California in 2023!

  1. Jan zegt:

    We kijken er naar uit. Top en 🙏

  2. FRANS zegt:

    wordt een hele belevenis en zoals ik jullie ken geniet er ten volle van
    succes
    gr Frans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s